prooptiki@msn.com

Ευχαριστήριο Σιδέρη για τον τελικό κυπέλου Αργολίδας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας για τη σεζόν 2023-2024, που διεξήχθη την Κυριακή 1 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. Δήμου Άργους – Μυκηνών μεταξύ των ομάδων του Α.Π.Ο. Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας και ο Βασαίλης Σιδέρης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση :
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας της περιόδου 2023-2024 καθώς και στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας για τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης.
Και οι δυο ομάδες μας, παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο ως τη λήξη του αγώνα.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στον Ταξίαρχο κ. Πιπέρη Ευάγγελο, στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Λαθούρη Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς επίσης και στις ομάδες του Παναργειακού και Ένωσης Ερμιονίδας που αγωνίστηκαν επιδεικνύοντας υψηλό αθλητικό φρόνημα.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταμάτης Αλέξανδρος, η Γενική Γραμματέας κ. Πανοβράκου Ελένη και τα Μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Καραμπής Νικόλαος, κ. Τσιλογιάννης Ευάγγελος και ο κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Νενεκούμης Χαρίλαος.
Επίσης από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γαβρήλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δαμάλας Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.) Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Σελλής Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άργους – Μυκηνών κ. Βαρδάκας Αντώνιος, κ. Δούρος Παναγιώτης και κ. ΠούλοςΧρήστος.
Ευχαριστούμε το διαιτητή κ. Κόλλια Γεώργιο, τους βοηθούς κ. Λυκομήτρο Ευάγγελο και κ. Μάκρη Νικόλαο, καθώς και τον τέταρτο διαιτητή κ. Τριαντάφυλλου Ραφαήλ.
Επιπλέον, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:
Σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση του τελικού. Στους χορηγούς μας (Σιδέρης Κώστας – Γεωργικά εφόδια και αντιπρόσωπο της εταιρίας γεωργικών μηχανημάτων John Deere και BG NATURA Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων, Ανακύκλωση, scrap – Πριόβολο Σταύρο). Στο ΕΚΑΒ για την υποστήριξη στον αγώνα. Στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζο Ιωάννη για την παραχώρηση του γηπέδου «Δ.Α.Κ. Άργους – Μυκηνών», καθώς και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δαμάλα Σωτήριο για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε. Στο Φροντιστή της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Μπαλτά Ευάγγελο για την αμέριστη βοήθειά του στη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Αργολίδας. Στα Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξη και προβολή του τελικού.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

4 παραλίες του Δήμου Ερμιονίδας προς ένταξη στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

Η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Ερμιονίδας αποφάσισε να υποβάλλει πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού με αντικείμενο τις προσβάσιμες παραλίες. Η ενίσχυση στοχεύει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ακαδημία Αθηνών για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής

  Προς υλοποίηση προχωρά το έργο της δημιουργίας του Παρατηρητηρίου Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, έπειτα και από τις τελικές λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Εβδομάδα Μητέρας»: Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Μητέρας», μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης, που πραγματοποίησε η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξής της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γοήτευσε το κοινό η Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου στην 3η Χορωδιακή Συνάντηση στο Άργος

“Τραγουδάμε μαζί”! Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της 3ης χορωδιακής συνάντησης που υλοποίησε ο σύλλογος “Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους” στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »