Ευαγγελίστρια Ναυπλίου: Γίνε Φως στο Πάσχα κάποιου άλλου

Καθώς πλησιάζουμε στην Αγία Ανάσταση του Κυρίου μας, η Εκκλησία μας καλεί σε προσευχή, ταπείνωση αλλά και έμπρακτη αγάπη. Στο πρόσωπο κάθε πονεμένου και ταλαιπωρημένου ανθρώπου, βλέπουμε τον Ίδιο τον Χριστό που σταυρώνεται καθημερινά στον κόσμο.

Το Συσσίτιο της Αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, συνεχίζει με συνέπεια και θυσιαστική διάθεση να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό σε αδελφούς μας φτωχούς, άστεγους, μοναχικούς, σε ανθρώπους ταλαιπωρημένους από τη ζωή. Η ανάγκη, όμως, είναι μεγάλη.
Γι’ αυτό απευθυνόμαστε με εμπιστοσύνη στην αγάπη σας και παρακαλούμε:

Όσοι μπορείτε, στηρίξτε αυτή την προσπάθεια.

Με τρόφιμα ή με οικονομική ενίσχυση, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό το έργο ελπίδας και φροντίδας.

Όποιος προσφέρει, δεν δίνει απλώς κάτι από το περίσσευμά του, προσφέρει την ίδια την Ανάσταση σε μια πονεμένη ψυχή. Ας γίνουμε σκεύη αγάπης, ας γίνουμε φως στην καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία, ειρήνη και αγάπη!

π. Ελευθέριος Μίχος

1) Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 42700832837 και GR 2001104270000042700832837, επ’ονόματι «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ Ι. Ν. Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

2) ALPHA Τράπεζα: Αρ. Λογ. 540-002101206970 και IBAN : GR37 0140 5400 5400 0210 1206 970, επ’ονόματι «ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέου γυμναστηρίου 1,5 εκ. ευρώ στον Δήμο Ερμιονίδας από την Περιφερειακή Επιτροπή

Συνεδρίασε την Τρίτη του Πάσχα, 22 Απριλίου 2025, η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστου Λαμπρόπουλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Peloponnese Trails: Νέο Δίκτυο, Νέες Συνεργασίες – Μια εθνική στρατηγική ξεκινά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με επίκεντρο τη Δημητσάνα, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2025, στις 15:30, εγκαινιάζεται ένα φιλόδοξο εγχείρημα που φιλοδοξεί να μετατρέψει την Πελοπόννησο σε πρότυπο του πεζοπορικού τουρισμού: το “Peloponnese Trails”,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η περιφορά του Επιταφίου στη Νέα Κίο και η καύση του Βαραββά

Κατά τη διάρκεια της περιφοράς, αναβίωσε και φέτος το παλιό μικρασιατικό έθιμο της καύσης του Βαραββά, ενός εντυπωσιακού ομοιώματος ανθρώπου, που είχε στηθεί σε ικρίωμα ύψους περίπου 8 μέτρων και παραδόθηκε στην πυρά, όπως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »