Επείγουσα ανακοίνωση Καμπόσου: «Αποκαθιστώ την αλήθεια για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος» (βίντεο)

Με έκτακτη βιντεοσκοπημένη ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, απευθύνεται στους δημότες εφησυχάζει και ενημερώνει πως πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις οι αναφορές που έχουν σχέση με την καταλληλόλητα του νερού του Δήμου και οι οποίες ακούστηκαν σε περιφερειακό κανάλι από πρώην αντιπεριφερειάρχη του νομού Αργολίδας.
«Αποκαθιστώ την αλήθεια για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος από τα ψέματα που ακούστηκαν χθες σε τοπικό κανάλι», αναφέρει.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος δήλωσε πως σήμερα κιόλας, Σάββατο 2 Ιουλίου θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας. «Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί γιατί η θέση των συκοφαντών είναι στις δικαστικές αίθουσες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Η Σιωπή Είναι Ενοχή – Απαιτούμε Την Αλήθεια Για Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής

Σε σχετική ερώτηση από το Δημήτρη Κωστούρο, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στις 20 Ιανουαρίου 2025, ο κ. Φραγκιουδάκης δήλωσε κατηγορηματικά πως το κόστος το ανέλαβε η διοργανώτρια εταιρεία. Στη συνέχεια όμως, αποκαλύφθηκε η ύπαρξη email με υπογραφή του Δ. Ορφανού προς τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »