prooptiki@msn.com

Εκρηκτικό ξέσπασμα Πτωχού για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα : το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν

Το εκρηκτικό ξέσπασμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού προκάλεσαν τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα ΑΥΓΗ και Μακελειά όπως και οι δηλώσεις Τατούλη. Ο Δημήτρης Πτωχός αντιδρώντας άμεσα κινείται ήδη νομικά εναντίον όσων παράγουν τέτοιου είδους «ειδήσεις» και ξεκαθάρισε ότι : «Ουδέποτε υπήρξε με οποιονδήποτε τρόπο ,’αμεσο η έμμεσο ,συνέταιρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον οποίον δεν γνωρίζω κάν.» Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση του Δημήτρη Πτωχού αναφέρονται τα ακόλουθα :
Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να προσφέρω στον τόπο μου, ήξερα καλά ότι θα αντιμετώπιζα και βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όπως είχα αποφασίσει, δεν απάντησα και δεν ανταπέδωσα γιατί δεν είναι αυτή η πολιτική στην οποία πιστεύω.
Ομολογώ όμως πως ήταν απλώς αδιανόητο για εμένα, ότι θα κινηθεί συντονισμένα και χυδαία εναντίον μου το τρίγωνο Πολάκη – «Μακελειού» – Τατούλη.
Και εξηγούμαι:
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που άκουγα ότι διαδίδει για εμένα ανθυποψήφιός μου…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που μου έθεσαν από την «Αυγή», τους έδωσα -αποκλειστικά- ξεκάθαρες απαντήσεις και μου ανταπάντησαν, προς τιμήν τους, ότι τελικά δεν θα δημοσιεύσουν τίποτα…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη, μαζί με νέες χυδαιολογίες, είδα χτες τελικά να δημοσιεύονται στο «Μακελειό» και στη συνέχεια κάποια από αυτά να τα αναπαράγει και ο κ. Πολάκης.
Περιέργως μάλιστα, στο δημοσίευμα του «Μακελειού», περιλαμβάνονταν και αποσπάσματα της απάντησης που εμπιστευτικά και αποκλειστικά είχα στείλει στην «Αυγή»!
Και τελικά, τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη αναπαράγει και με καλεί δημοσίως να απαντήσω ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «ανεξάρτητος» κ. Τατούλης.
Με ξεκάθαρα λόγια λοιπόν:
Ουδέποτε υπήρξε με οποιονδήποτε τρόπο ,’αμεσο η έμμεσο ,συνέταιρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον οποίον δεν γνωρίζω κάν
Επιπλέον: όλα όσα αναγράφονται σχετικά με την εταιρεία στην οποία συμμετείχα είναι ανυπόστατα, μιλάμε για εταιρεία με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, μία από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες οικονομίες του κόσμου.
Αυτονόητο είναι ότι έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του εντύπου.
Το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν .Ο κ. Τατούλης δυστυχώς επέλεξε να είναι ο επίσημος εκφραστής του Πολακισμού και του «Μακελειού»
Αυτά από εμένα για το θέμα.
Δεν σκοπεύω να επανέλθω, πέραν φυσικά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη.
Έχουμε πολύ πιο σημαντικά να πούμε και να κάνουμε για το αύριο της Πελοποννήσου, που ενδιαφέρουν πραγματικά τους πολίτες!
Τατούλης
Στην ανακοίνωση του Τατούλη που προκάλεσε την έκρηξη του Δημήτρη Πτωχού αναφέρονται τα ακόλουθα :
Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη δραστηριότητα και τους συνεταίρους του «επιτυχημένου» επιχειρηματία κυρίου Πτωχού.
Σειρά δημοσιευμάτων αναδεικνύουν σοβαρά φορολογικά, ηθικά και πολιτικά ζητήματα για το επιχειρηματικό παρελθόν (ή και παρόν;) του κ. Πτωχού, τα οποία κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση σε κάθε πόλη και χωριό της Πελοποννήσου.
Ο κ. Πτωχός κρύβεται διότι δεν έχει το σθένος να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται, για την όχι και τόσο φωτεινή επιχειρηματική του διαδρομή.
Κύριε Πτωχέ έστω και τώρα απαντήστε. Είναι αληθή ή όχι όσα δημοσιεύονται; Έτσι σκοπεύετε να διαχειριστείτε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Με αυτή την «τεχνογνωσία», με αυτά τα πρόσωπα και αυτά τα συστήματα θα πορευτείτε; Απολογηθήκατε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνώριζε όλα αυτά;
Καλούμε, επίσης, όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες να πάρουν θέση για τα κρίσιμα αυτά θέματα που απασχολούν όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς Πελοποννήσιους και επιτείνουν παραπάνω την καχυποψία των πολιτών απέναντι στο πολλαπλώς πληγωμένο από την διαπλοκή πολιτικό σύστημα.
Η Νέα Πελοπόννησος είναι εδώ, προχωρά με αλήθειες και σχέδιο και θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της γνωστής παράγκας.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νωρίτερα και πριν τις γιορτές θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024-Οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία

Όπως έχει επικρατήσει τα προηγούμενα χρόνια, οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024 (με τις αυξήσεις), θα πληρωθούν νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν την εορτή των Χριστουγέννων 2023. Οι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την δημιουργία Περιφερειακού Κέντρου παρακολούθησης δεδομένων της κλιματικής αλλαγής

Δημοσιοποιήθηκε η τροποποίηση της πρόσκλησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την δημιουργία ς. Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, που υπέγραψε την πιο πάνω πρόσκληση,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επικοινωνία Ανδριανού με Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Διοικητή Νοσοκομείου Ναυπλίου και Αστυνομικό Διευθυντή μετά τα επεισόδια σε Νέα Κίο και Ναύπλιο

Μετά τα επεισόδια με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν αρχικά σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, ο Βουλευτής Αργολίδας της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »