prooptiki@msn.com

Εκρηκτικό ξέσπασμα Πτωχού για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα : το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν

Το εκρηκτικό ξέσπασμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού προκάλεσαν τα δημοσιεύματα στην εφημερίδα ΑΥΓΗ και Μακελειά όπως και οι δηλώσεις Τατούλη. Ο Δημήτρης Πτωχός αντιδρώντας άμεσα κινείται ήδη νομικά εναντίον όσων παράγουν τέτοιου είδους «ειδήσεις» και ξεκαθάρισε ότι : «Ουδέποτε υπήρξε με οποιονδήποτε τρόπο ,’αμεσο η έμμεσο ,συνέταιρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον οποίον δεν γνωρίζω κάν.» Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση του Δημήτρη Πτωχού αναφέρονται τα ακόλουθα :
Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να προσφέρω στον τόπο μου, ήξερα καλά ότι θα αντιμετώπιζα και βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όπως είχα αποφασίσει, δεν απάντησα και δεν ανταπέδωσα γιατί δεν είναι αυτή η πολιτική στην οποία πιστεύω.
Ομολογώ όμως πως ήταν απλώς αδιανόητο για εμένα, ότι θα κινηθεί συντονισμένα και χυδαία εναντίον μου το τρίγωνο Πολάκη – «Μακελειού» – Τατούλη.
Και εξηγούμαι:
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που άκουγα ότι διαδίδει για εμένα ανθυποψήφιός μου…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη που μου έθεσαν από την «Αυγή», τους έδωσα -αποκλειστικά- ξεκάθαρες απαντήσεις και μου ανταπάντησαν, προς τιμήν τους, ότι τελικά δεν θα δημοσιεύσουν τίποτα…
Τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη, μαζί με νέες χυδαιολογίες, είδα χτες τελικά να δημοσιεύονται στο «Μακελειό» και στη συνέχεια κάποια από αυτά να τα αναπαράγει και ο κ. Πολάκης.
Περιέργως μάλιστα, στο δημοσίευμα του «Μακελειού», περιλαμβάνονταν και αποσπάσματα της απάντησης που εμπιστευτικά και αποκλειστικά είχα στείλει στην «Αυγή»!
Και τελικά, τα ίδια ανυπόστατα ψεύδη αναπαράγει και με καλεί δημοσίως να απαντήσω ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως «ανεξάρτητος» κ. Τατούλης.
Με ξεκάθαρα λόγια λοιπόν:
Ουδέποτε υπήρξε με οποιονδήποτε τρόπο ,’αμεσο η έμμεσο ,συνέταιρος με τον κύριο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον οποίον δεν γνωρίζω κάν
Επιπλέον: όλα όσα αναγράφονται σχετικά με την εταιρεία στην οποία συμμετείχα είναι ανυπόστατα, μιλάμε για εταιρεία με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, μία από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες οικονομίες του κόσμου.
Αυτονόητο είναι ότι έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του εντύπου.
Το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν .Ο κ. Τατούλης δυστυχώς επέλεξε να είναι ο επίσημος εκφραστής του Πολακισμού και του «Μακελειού»
Αυτά από εμένα για το θέμα.
Δεν σκοπεύω να επανέλθω, πέραν φυσικά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη.
Έχουμε πολύ πιο σημαντικά να πούμε και να κάνουμε για το αύριο της Πελοποννήσου, που ενδιαφέρουν πραγματικά τους πολίτες!
Τατούλης
Στην ανακοίνωση του Τατούλη που προκάλεσε την έκρηξη του Δημήτρη Πτωχού αναφέρονται τα ακόλουθα :
Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη δραστηριότητα και τους συνεταίρους του «επιτυχημένου» επιχειρηματία κυρίου Πτωχού.
Σειρά δημοσιευμάτων αναδεικνύουν σοβαρά φορολογικά, ηθικά και πολιτικά ζητήματα για το επιχειρηματικό παρελθόν (ή και παρόν;) του κ. Πτωχού, τα οποία κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση σε κάθε πόλη και χωριό της Πελοποννήσου.
Ο κ. Πτωχός κρύβεται διότι δεν έχει το σθένος να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται, για την όχι και τόσο φωτεινή επιχειρηματική του διαδρομή.
Κύριε Πτωχέ έστω και τώρα απαντήστε. Είναι αληθή ή όχι όσα δημοσιεύονται; Έτσι σκοπεύετε να διαχειριστείτε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Με αυτή την «τεχνογνωσία», με αυτά τα πρόσωπα και αυτά τα συστήματα θα πορευτείτε; Απολογηθήκατε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνώριζε όλα αυτά;
Καλούμε, επίσης, όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες να πάρουν θέση για τα κρίσιμα αυτά θέματα που απασχολούν όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς Πελοποννήσιους και επιτείνουν παραπάνω την καχυποψία των πολιτών απέναντι στο πολλαπλώς πληγωμένο από την διαπλοκή πολιτικό σύστημα.
Η Νέα Πελοπόννησος είναι εδώ, προχωρά με αλήθειες και σχέδιο και θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της γνωστής παράγκας.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο παρεκκλήσι της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Για πρώτη φορά τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας – «Αν ήμουν δέντρο…»

Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών συνεχίζει την Καλοκαιρινή Εκστρατεία, που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος και υποδέχεται τους μικρούς φίλους, προσκαλώντας τους σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ενεργειακή φτώχεια: Ο Γιάννης Μανιάτης ρωτά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen

Στην ακρόαση της υποψήφιας για την Προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen στην Σοσιαλιστική Ομάδα, ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: Η άσκηση όλων των αρμοδιοτήτων από τις κοινότητες, απαραίτητη συνθήκη για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών

Διανύοντας τον πρώτο χρόνο της παρούσης δημοτικής περιόδου αξίζει να επισημάνουμε ότι σε επίπεδο δημοτικών κοινοτήτων υφίσταται η αγωνία τους πως πρέπει να λειτουργήσουν πως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κομισιόν: Η Ελλάδα στέλνει 4 αεροσκάφη στην Αλβανία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Κατόπιν αιτήματος της Αλβανίας για παροχή βοήθειας μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ, η Ελλάδα απέστειλε 4 αεροσκάφη για να συνδράμει στην κατάσβεση των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »