prooptiki@msn.com

Άργος: Εκδηλώσεις της ΚΕΔΑΜ για φιλανθρωπικό σκοπό

Στη έννοια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης στηρίζονται οι εκδηλώσεις που αναγράφονται παρακάτω με την ΚΕΔΑΜ να είναι πάντα αρωγός σε δράσεις με αυτό το σκοπό.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΑΜ, παρουσιάζει ένα μεγάλο ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον αξέχαστο στιχουργό ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8.30ΜΜ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
Τραγουδούν: Ναταλία Ρασούλη, Κωνσταντίνος Στεφανής, Ειρήνη Τουμπάκη
Συμμετέχει το Μουσικό Σχήμα ΜΙΑ BAND
Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μικρού λεωφορείου μεταφοράς αναπηρικών αμαξιδίων.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου ΑμεΑ: 5 ευρώ
Και επειδή νιώθουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ Παράρτημα Άργους, γίνεται συλλογή τροφίμων στο Φουαγιέ της Αίθουσας. Τα τρόφιμα είναι: κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια.

Τη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Πνοή Ζωής, γιατί ο χορός μας ενώνει…» υποστηρίζει η ΚΕΔΑΜ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή Χορευτικών Ομάδων συλλόγων της περιοχής μας, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7ΜΜ στον αύλειο χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος.
Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η 14χρονη μαθήτρια Μιχαέλα Μαρία από την Μιδέα Ναυπλίου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας: έχει σκολίωση βαριάς μορφής που προκαλεί καρδιοαναπνευστικές επιπλοκές και θα νοσηλευτεί για θεραπεία και
χειρουργείο σε ειδικό κέντρο Σκολίωσης στην Αθήνα. Το κόστος είναι 50.000 € και η οικογένειά της αδυνατεί να ανταπεξέλθει.
Με την παρουσία μας στην εκδήλωση, Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Στις αρχές του 2013 ιδρύθηκε η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΓΟΥΣ».
Λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άργους όπου τηρείται αρχείο αιμοδοτών και έχει ως σκοπό της, αφενός μεν την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών των Συλλόγων Γονέων, και αφετέρου τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών παιδιών και των γονέων των ανωτέρω Δημοτικών Σχολείων.
Για αυτό τον σκοπό την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες από 9ΠΜ έως 1ΜΜ θα γίνει, στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, με την ευγενική υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, η 19η εθελοντική αιμοδοσία μας.
Σας προσκαλούμε όλους, γονείς και εκπαιδευτικούς μαζί με τα παιδιά σας, όπως και κάθε άλλον, μικρότερο ή μεγαλύτερο, ώστε να δώσουμε και να πάρουμε όλοι μαζί ¨Μαθήματα Ζωής¨. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν την θεατρική διαδραστική παράσταση «ΑΣΤΡΕΛΙΑ» της συγγραφέως Ελένης Κόντη.
Μία παράσταση για όλη την οικογένεια γεμάτη χρώματα, μουσική, εξερεύνηση, δράση και μία έκπληξη!! το βιβλίο της Αστρέλιας από τις εκδόσεις ITravelPoetry.
Έναρξη παράστασης: 11ΠΜ
Είσοδος ελεύθερη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Γαβρήλος: «Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας βρίσκεται σε κατάσταση υποβάθμισης και απαξίωσης»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, σχετικά με τα πολλά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας και τα οποία το έχουν οδηγήσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δημοτική αρχή Καμπόσου: «Θα σας το ξαναπούμε κ.Μαλτέζο: Δεν έχετε την τεχνογνωσία να διοικήσετε τον Δήμο! Δεν μπορείτε!»

Η επιτομή του πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες, είναι η σημερινή ανακοίνωση του του κ. Μαλτέζου για τα σχολεία, ο οποίος για ακόμα μια φορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »