prooptiki@msn.com

Το έργο ανάπλασης στη βίλα Ζυμβρακάκη έχει την υπογραφή της “Επόμενης Μέρας” του Δημήτρη Κωστούρου

Την άμεση αντίδραση της δημοτικής παράταξης “Ναύπλιο-Επόμενη Μέρα” προκάλεσε η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη. Η ανακοίνωση στοχεύει στο να γίνει κατανοητό ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει καμία σχέση με έργα και απλά προσπαθεί να καπηλευθεί τα έργα του Δημήτρη Κωστούρου ποντάροντας στην άγνοια των πολιτών. Στην σχειτκή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου αναφέρονται τα ακόλουθα :

“Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σχετικά με τις εργασίες που ξεκίνησαν για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη.
Αναλυτικότερα:
Η επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει την παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας αλλά και του ευρύτερου κοινού της που την ακολουθεί και ενημερώνεται από αυτή.
Για άλλη μια φορά σκοπίμως οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του Δήμου παρέβλεψαν να αναφέρουν και για τη συγκεκριμένη παρέμβαση ότι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού αναπλάσεων μέσω του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» συνολικού ύψους πάνω από 4 εκατ. ευρώ που μεταξύ άλλων περιελάμβανε τον κοινόχρηστο χώρο δίπλα στη Βίλα Ζυμβρακάκη το πάρκο στην οδό Ανδριανουπόλεως επί της οδού Ασκληπιού, το Πάρκο μπροστά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών επί των οδών Βασ. Γεωργίου και Ηρακλέους, το Ο.Τ 398 στη Νέα Πόλη Κούρτη, το Ο.Τ. 399 στη Νέα Πόλη Κούρτη και τα Τρίγωνα – Κοινόχρηστοι χώροι πλησίον ΔΕΗ , την πλατεία της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) και την ανάπλαση των οδών Σέκερη _Μπουμπουλίνας και το λιμάνι στο Τολό.
Όλες οι παραπάνω αναπλάσεις σχεδιάστηκαν, εγκρίθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, δημοπρατήθηκαν , συμβασιοποιήθηκαν και ορισμένες υλοποιήθηκαν από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Δημήτρη Κωστούρου.
Είναι πασιφανέστατο ότι οι συντάκτες του κειμένου, οι γνωστοί συνεργάτες προπαγανδιστές του κ. Ορφανού, με τη γνωστή τους εμπάθεια στρογγύλεψαν με τα γραφόμενα τους την ανάπλαση που ξεκίνησε προκειμένου να αποκρύψουν την αλήθεια και να οικειοποιηθούν ένα έργο που δεν θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν το χρόνο προετοιμασίας και προσπάθειας που χρειάστηκε.
Σας επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να οικειοποιηθείτε ένα τεράστιο έργο που ως παράταξη παραδώσαμε και συνεχίζουμε να παραδίνουμε στην κοινωνία του Ναυπλίου. Θα μας βρίσκεται μπροστά σας.
Τις δικιές σας αβλεψίες, αστοχίες και λανθασμένες επιλογές που σας έχουν φτάσει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ στη διαχείριση και στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ναυπλιέων εμείς θα είμαστε εδώ για να λέμε μόνο αλήθεια στους συμπολίτες μας.
Σοβαρευτείτε ως Δημοτική Αρχή και σταματήστε να συμπεριφέρεστε ως Αντιπολίτευση. ΥΓ: Είναι πολιτικά ανήθικο να συνεχίζετε η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πρόσκληση σε διάλογο για την τουριστική προώθηση και τα προβλήματα στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού προσκαλεί την Τρίτη, 28/05/2024 και ώρα 19:00 στο Βουλευτικό, τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις του τουρισμού, εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο και τους πολίτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1941: Αρχίζει η μάχη της Κρήτης που θα καταλήξει στον αποδεκατισμό των γερμανών αλεξιπτωτιστών και στην κατάληψη του νησιού

325: Συνέρχεται στη Νίκαια της Μικράς Ασίας η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος, για να καταδικάσει τον Αρειανισμό. 526: Σεισμός στην Αντιόχεια σκοτώνει περίπου 250.000 κατοίκους. 1498:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »