prooptiki@msn.com

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: “ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ”

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

“Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ναυπλίου και ολόκληρης της Ελλάδας, ζούμε ένα τέτοιο σκηνικό: τρεις ετερόκλητες “παρατάξεις” μοιράζουν απροκάλυπτα θέσεις, οφίτσια και βιλαέτια εντός του Δήμου Ναυπλιέων ΠΡΙΝ τις εκλογές.
Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κάτι τέτοιο.
Τρεις επικεφαλής συνδυασμών με τόσο διαφορετικές και συγκρουόμενες απόψεις για την πόλη μας, μοίρασαν ήδη “την τούρτα”.
Για παράδειγμα, ο ένας υπόσχεται ότι δεν θα γίνει μαρίνα και ο άλλος την θεωρεί αναγκαία…
Ο ένας υβρίζει το Ναύπλιο, την ιστορία του και τους Ναυπλιώτες και οι άλλοι σιωπούν κλπ.
Δεν διστάζουν να συναλλάσσονται απροκάλυπτα για να καταλάβουν το Δήμο μας.
Τάζουν τα πάντα, όταν μάλιστα ο κος Ορφανός και ο κος Μάκαρης ΔΕΝ έχουν διατελέσει ούτε μία ώρα δημοτικοί σύμβουλοι, ο δε κος Καράπαυλος εκπροσωπεί την οπισθοδρόμηση και τον αρνητισμό για κάθε ανάπτυξη στο Ναύπλιο.
Σε τι ελπίζουν; Ελπίζουν στα δεκάδες έργα που έχουμε ολοκληρώσει, στα δεκάδες έργα που έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και στα δεκάδες έργα που έχουμε προετοιμάσει με μελέτες.
Ξέρουν ότι έχουμε ετοιμάσει το μέλλον του Ναυπλίου, αλλιώς δεν θα ασχολούντο. Γνωρίζουν τη δουλειά που έγινε στα προηγούμενα δύσκολα χρόνια και τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες στα εύκολα. Υπόσχονται έργα που έχουμε ήδη κάνει…
Αυτό που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν είναι ΤΑ ΕΡΓΑ για τα οποία πάλεψα και τα ολοκλήρωσα.
Τώρα που έκλεισαν οι χωματερές του Τολού και της Καραθώνας, τώρα που ολοκληρώθηκε το σχέδιο πόλης, τώρα που η ύδρευση και η αποχέτευση φθάνουν στις άκρες του Δήμου, τώρα που δόθηκε λύση για τα σχολεία, τώρα που πήραμε τις εκτάσεις του στρατοπέδου, τώρα που ξεκινά η μαρίνα, τώρα που οι αναπλάσεις ολοκληρώθηκαν στα πιο νευραλγικά σημεία ολόκληρου του Δήμου μας, τώρα που ολοκληρώθηκε ο ηλεκτροφωτισμός του Δήμου μας με led, τώρα που οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις είναι περισσότερες και καλύτερες από ποτέ, τώρα που δεν υπάρχει κοινοτικό διαμέρισμα χωρίς παιδική χαρά, τώρα που οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις δεν συγκρίνονται με κανέναν άλλο δήμο της Ελλάδας, τώρα που δεν μένει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, τώρα που έχουμε ολοκληρωμένες δομές κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης, τώρα που η οικονομική κρίση, τα capital controls, ο κορονοϊός και η ενεργειακή κρίση έχουν ξεπεραστεί ή αμβλυνθεί, τώρα που η Πόλη μας αναπτύσσεται απ’ άκρη σ’ άκρη. ΤΩΡΑ ξέρουν ότι θα τα βρουν έτοιμα και υπάρχει χώρος για λαϊκιστές, μαθητευόμενους μάγους και για ανθρώπους που εύχονταν να μην γίνουν τόσα έργα…
Μπορεί να έγιναν λάθη, δεν χαίρομαι γι αυτό. Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Όποιος μιλάει μόνο και κρίνει είναι στο απυρόβλητο. Μπορεί να μην μπόρεσα να ικανοποιήσω κάθε αίτημα και ανάγκη, όμως δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά για κάθε δυνατή λύση και φέραμε πλέον το Ναύπλιο στο προσκήνιο της Ελλάδας και του κόσμου σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.
Την Κυριακή πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα ΕΡΓΑ και στην αερολογία.
Ανάμεσα σε αυτό που ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και στην σκοτεινή συναλλαγή. Πρέπει να αποδείξουμε με την ψήφο μας ότι το Ναύπλιο, η πατρίδα μας, δεν είναι επιχείρηση να την κόβουμε κομμάτια και να την μοιράζουμε.
Όλα αυτά με την βεβαιότητα ότι η καλύτερη μέρα του Δήμου μας είναι πάντα Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με κατάνυξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στο παρεκκλήσι της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Για πρώτη φορά τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η “ΝΙΚΗ” έφερε στη Βουλή την αντισεισμική προστασία των σχολικών κτιρίων σε Ναύπλιο και Άργος

Δύο έγγραφες ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς για τις πόλεις Άργους και Ναυπλίου σχετικά με την αντισεισμική προστασία των Δημοσίων Κτιρίων και ειδικά των σχολικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υπ. Περιβάλλοντος: Διαβούλευση στο Ναύπλιο για το Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας

Ημερίδα Διαβούλευσης Θέμα: 1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (ΣΔΚΠ) των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος (ΥΔ) Ανατολικής Πελοποννήσου (EL03) Ναύπλιο, 11 Ιουλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »