prooptiki@msn.com

Δημήτρης Πτωχός: Μαζί με όλες και όλους που νιώθουν την ίδια αγάπη για αυτόν τον τόπο, ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί.

Στην πρώτη του δήλωση μετά τo ποσοστό νίκης που κατέγραψε στον πρώτο γύρο προχώρησε ο Δημήτρης Πτωχός αναφέροντας τα ακόλουθα :
Το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά, έγινε χθες.
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σε εμένα και το συνδυασμό μας.
Είπαν όχι στην τοξικότητα, όχι στις ξεπερασμένες πολιτικές του χθες!
Ναι στην αισιοδοξία, ναι στην αγάπη για τον τόπο μας.
Ναι στο σχέδιο για να κάνουμε την Περιφέρειά μας, μια Περιφέρεια Πρότυπο.
Μας χάρισαν ένα ποσοστό που ελάχιστοι περίμεναν.
Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω όσους από τους συνυποψηφίους μου έδωσαν τον αγώνα τους με ήθος και δεν υπέκυψαν στον πειρασμό της λάσπης και του λαϊκισμού.
Και βέβαια, ευχαριστώ όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον σπουδαίο αγώνα, που είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση.
Κι αν φτάσαμε μόλις μία ανάσα από το να κριθεί οριστικά η εκλογή από την πρώτη Κυριακή, ειλικρινά δεν μας πειράζει καθόλου που για λίγες ψήφους δεν έγινε χθες αυτό. Γιατί αυτή η εκλογική εκστρατεία μάς δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση.
Κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε πιο δυνατοί.
Έτσι θα συνεχίσουμε αυτή την εβδομάδα, για να φτάσουμε σε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη.
Με το ίδιο πάθος, το ίδιο πείσμα, τον ίδιο ενθουσιασμό. Και βέβαια, χωρίς να ακολουθήσουμε κανένα στο δρόμο του κιτρινισμού και της λάσπης.
Πρώτον, γιατί τα πολιτικά μας ήθη είναι διαφορετικά.
Και δεύτερον γιατί αύριο, θα είμαστε στο ίδιο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.
Αυτή την πολιτική έχω μάθει να υπηρετώ, σε αυτή την πολιτική πιστεύω: στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και εργάζονται μαζί για το συλλογικό καλό.
Αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.
Έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.
Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Μαζί με όλες και όλους που νιώθουν την ίδια αγάπη για αυτόν τον τόπο, ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί.
Όλοι μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε η έγκριση και κατανομή πόρων του Leader, ύψους 236 εκατ. Ευρώ Στα 14,970.000 ευρώ οι πιστώσεις για την Πελοπόννησο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης και κατανομής πόρων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο της πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιάννης Σιάτος : Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι της Πελοποννήσου

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου αναφέρεται ο Γιάννης Σιάτος νεοκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πρώτα η Πελοπόννησος του γιατρού Μανώλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γαβρήλος-Παναγιωτόπουλος: «Σε κίνδυνο η λειτουργία του ΕΣΥ αν δεν ανανεωθούν οι Συμβάσεις των Νοσηλευτών»

Με πρωτοβουλία των Τομεαρχών Εργασίας, Γ. Γαβρήλου, και Υγείας, Αν. Παναγιωτόπουλου, του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατατέθηκε χθες, Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την αναγκαιότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βράβευση μαθητών Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »