prooptiki@msn.com

Δημήτρης Κρίγγος: «Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας»

Κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Άργους. Ένα έργο εξαιρετικό που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των προηγούμενων ετών η δημοτική μας αρχή κατασκεύασε και είμαι περήφανος που σε αυτό το έργο είχα πρωταγωνιστικό ρόλο ως αντιδήμαρχος Έργων. Ένα έργο σταθμός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, της δημοτικής μας παράταξης «Αλλαγή Πορείας» και ολόκληρου του δήμου Άργους Μυκηνών. Μιλάμε άλλωστε για το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο νομό Αργολίδος.

Έργο για όλες τις δημοτικές μας ενότητες, για όλα τα χωριά μας, για ολόκληρο το νομό. Με σκληρή δουλειά, αμέτρητες ώρες με τους συνεργάτες μας, μπόλικο άγχος μέχρι να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα… Κόντρα σε λογικές ισοπέδωσης πολλών «αντιπολιτευόμενων» παρουσιάσαμε απτό έργο, παρά την ρητορική πολεμική που δεχθήκαμε. Πάντα όταν επισκέπτομαι το κολυμβητήριο αντικρίζω μια από τις μεγάλες επιτυχίες της δημοτικής μας παράταξης και θυμάμαι τη μακρά πορεία αυτού του μεγάλου έργου. Και μας χαροποιούν ιδιαίτερα οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που το απολαμβάνουν καθημερινά ολόκληρο το χρόνο!

Το Κλειστό Κολυμβητήριο του δήμου μας με δωδεκάμηνη απρόσκοπτη λειτουργία κατ’ έτος, σύμφωνο με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιημένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη που η δημοτική μας αρχή υλοποίησε, κόντρα στις αντιξοότητες και τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, κόντρα, για άλλη μια φορά, στις προβλέψεις όσων αρέσκονταν στην στείρα αντιπολίτευση και τον μηδενιστικό λόγο ότι και αυτό το έργο «δε θα γίνει». Και έγινε, και λειτουργεί άψογα και μαθαίνει κολύμβηση και γυμνάζει τουλάχιστον 500 παιδιά κατ΄έτος!

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και οι συνάδελφοι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να αφήνουμε έργα ουσιαστικά τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Έργα που θα απολαμβάνουν πολλές γενιές!

Του Δημήτρη Κρίγγου,
Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών, Αναπληρωτή Δημάρχου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ενεργειακή φτώχεια: Ο Γιάννης Μανιάτης ρωτά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen

Στην ακρόαση της υποψήφιας για την Προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen στην Σοσιαλιστική Ομάδα, ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1956: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πλήττει τη Σαντορίνη

455: Ο στρατιωτικός διοικητής Άβιτος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 491: Ο Οδόακρος πραγματοποιεί νυχτερινή επίθεση με τους Έρουλους φρουρούς του εναντίον του Θεοδώριχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1997: Συμφωνία υπογράφουν ο Κώστας Σημίτης και ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ για τη μείωση της έντασης στο Αιγαίο

1099: Χιλιάδες Χριστιανοί στρατιώτες βαδίζουν συντεταγμένα γύρω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της Α’ Σταυροφορίας. 1497: Ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα αποπλέει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υπ. Περιβάλλοντος: Διαβούλευση στο Ναύπλιο για το Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας

Ημερίδα Διαβούλευσης Θέμα: 1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (ΣΔΚΠ) των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος (ΥΔ) Ανατολικής Πελοποννήσου (EL03) Ναύπλιο, 11 Ιουλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »