ΔΕΥΑΝ: Ανακοίνωση για διακοπή νερού στο Ναύπλιο

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνει ότι αύριο 5 / 7 / 2022 και ημέρα Τρίτη θα επέλθει διακοπή υδροδότησης μέχρι τις μεσημεριανές ώρες στις περιοχές Κουτσούρια και Ροδίου της πόλης του Ναυπλίου .

Η διακοπή αυτή οφείλεται στο γεγονός της προγραμματισμένης παρέμβασης που θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. επί του κεντρικού αγωγού υδροδότησης που έχει ως στόχο την ορθολογικότερη διαχείριση του νερού στην ευρύτερη περιοχή της Άριας από πλευράς πιέσεων και βλαβών των δικτύων .

Ως εκ τούτου, θα πρέπει οι καταναλωτές των περιοχών αυτών να κάνουν οικονομία στην κατανάλωση του νερού σήμερα για να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πληρότητα των δεξαμενών.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: “Ο Δήμος άφησε άδεια τα κουτάκια με το Χάρτινο Φαρασάκι για τα κατοικίδια”

Στον «αυτόματο πιλότο» φαίνεται πως έχει μεταβεί πλέον ο Δήμος Ναυπλιέων μια και δεν υπάρχει μέριμνα και για τις απλές δράσεις που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »