Δήμος Άργους-Μυκηνών: Περισσότεροι από 600 θεατές στη συναυλία του Άγγελου Ανδριανού στο Ελληνικό

Περισσότεροι από 600 θεατές παρακολούθησαν τη μουσική συναυλία του Άγγελου Ανδριανού, το βράδυ της Κυριακής, σε έναν από τους πλέον εμβληματικούς χώρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της Αργολίδας, την Πυραμίδα του Ελληνικού.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών, προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Ο Άγγελος Ανδριανός παρουσίασε ένα πρόγραμμα με γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέφανος Κορκολής και Γιώργος Θεοφάνους.

Μαζί του στη σκηνή βρέθηκε η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης είχε για ακόμη μια φορά το τμήμα Νοσηλευτικής Άργους, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πνευματική ανάταση: Η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών από τα Ιεροσόλυμα στο Ναύπλιο

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική θρησκευτική στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει η πόλη του Ναυπλίου, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια της Χριστιανοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φοιτητικές εστίες στην Πελοπόννησο: Απάντηση σε ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου

Σε απάντηση ερώτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου για το οξυμένο πρόβλημα της φοιτητικής στέγης, η Περιφερειακή Αρχή ενημέρωσε ότι, μετά την αναμόρφωση του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μάκαρης: Αναγκαία τα μέτρα πρόληψης και ο εμβολιασμός για την αντιμετώπιση της ευλογιάς στην Πελοπόννησο

Το νέο κρούσμα ευλογιάς στο Κεφαλάρι Άργους οδήγησε στη θανάτωση και των 49 ζώων της εκτροφής. Για τον κτηνοτρόφο χάθηκε μέσα σε μία ημέρα το εισόδημα και ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »