prooptiki@msn.com

ΓΚΙΟΛΑΣ: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επίθεση εφ όλης της ύλης εξαπέλυσε ο Γιάννης Γκιόλας με την ακόλουθη ανακοίνωση : Η κυβέρνηση Μητσοτάκη,επιχειρεί συνειδητά να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία των Ελλήνων, με την εφαρμογή του ΠτωχευτικούΚώδικα, τον οποίο ψήφισε εν κρυπτώ και με αντίθετες όλες τις δυνάμεις της Αντιπολίτευσης. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη προστασίαςγια τους ευάλωτους και ανήμπορους πολίτες, την ίδια στιγμή που διακεκριμένα στελέχη της Κυβέρνησης καθώς και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός χρωστούν δεκάδες εκατομμύρια στις τράπεζες και δεν τολμούν να εμφανίσουν πως και με τι τρόπο ρυθμίζουν αυτά τα χρέη τους με μηδαμινές ή ανύπαρκτες δόσεις, σε αντίθεση με τη σκληρή και ανελέητη αντιμετώπιση των απλών δανειοληπτών. Με χάδια στους πολιτικούς πάτρωνες και μαστίγιο και το πιστόλι στον κρόταφο του λαού.
Επιχειρούν μια βίαιη αναδιανομή του πλούτου των ελληνικών νοικοκυριών κάνοντας ένα ακόμη «δώρο» στα ξένα κερδοσκοπικά funds, με συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Ταυτόχρονα, γυρίζουν αδιάντροπα την πλάτη στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που κατρακυλούν σε ακραία φτώχεια, με τις σημερινές συνθήκες κρίσης ακρίβειας και με τον πληθωρισμό στα ύψη.
Την ίδια στιγμή που αρκετοί δανειολήπτες ανησυχούν σοβαρά για την πρώτη τους κατοικία, οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που πίστεψαν τα «γλυκόλογα» του ανοιχτοχέρη για τα φιλικά ΜΜΕ πρώην Κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα, ότι θα επιστραφούν τα αναδρομικά που είχαν περικοπεί, νιώθουν την απόλυτη εξαπάτηση με την πρόσφατη απόφαση του ΣΤΕ, με την οποία μπαίνει κυριολεκτικά ταφόπλακα σε κάθε διεκδίκηση που δικαιούνταν. Η πιο ανάλγητη Κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο αυτό, δείχνει το πλέον αποκρουστικό της πρόσωπο στις πιο ευαίσθητες ομάδες, χωρίς να υπολογίζει τίποτε άλλο, παρά τα κέρδη των «φίλων» της.
Δεν τους φτάνει που οδηγούν τη χώρα από ήττα σε ήττα στην εξωτερική πολιτική, αλλά και στο πρωτοφανές διπλωματικό φιάσκο με το οποίο παρέδωσαν την ονομασία «Turkaegean» – «Τουρκικό Αιγαίο». Οι υπερ- πατριώτες που κομμάτιαζαν τις χλαμύδες τους και κράδαιναν περικεφαλαίες και ξίφη για την Βόρεια Μακεδονία, τώρα κρύβονται πνιγμένοι από αμηχανία και ντροπή, ενώ αναζητούν φταίχτες ανάμεσα στους υπαλλήλους του Υπουργείου (υπο)Ανάπτυξης, του οποίου ο προϊστάμενος Άδωνις Γεωργιάδης ακόμη περιμένει –μετά τρία χρόνια- την πρώτη του επένδυση που θα απογειώσει την Οικονομία..
Η χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος οδηγεί την οικονομία και τις επιχειρήσεις σε χρεοκοπία. Πριμοδοτεί τα καρτέλ, επιδοτεί την αισχροκέρδεια και τα γαλάζια goldenboys, ενώ αρνείται να μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα και το Φυσικό Αέριο, να βάλει πλαφόν στα τιμολόγια Ενέργειας, να ρίξει τον ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής.
Τώρα ετοιμάζεται, σε συνεργασία με διάφορα «αρπακτικά» της ελεύθερης αγοράς, να πάρει και τα σπίτια των πολιτών. Την περιμένει μια πολύ σκληρή απάντηση σύντομα στην κάλπη από τον ελληνικό λαό. Η οποία και θα είναι συντριπτική και παταγώδης.»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

1996 : Τουρκοκύπριοι και Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τον Κύπριο διαδηλωτή, Τάσο Ισαάκ.

.106: Το νοτιοδυτικό τμήμα της Δακίας (στη σημερινή Ρουμανία) γίνεται ρωμαϊκή επαρχία. 490: Οι Γότθοι, υπό τον Θεοδώριχο και τον σύμμαχό του Αλάριχο Β’, νικούν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »