prooptiki@msn.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ:«ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ»

Παρών στην επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα ήταν σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας αποδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη βελτίωση του ιστορικού μνημείου, δηλαδή του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει στο παρελθόν καταθέσει ερωτήσεις και τροπολογίες τόσο για το Δικαστικό Μέγαρο όσο και για τον χώρο της πλατείας που βρίσκεται στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης όμως, παρά την αναφορά του για το Δικαστικό Μέγαρο, στην οποία δήλωσε πως σχετικά σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μελέτες έτσι ώστε να αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης, δεν δεσμεύτηκε με σαφές χρονοδιάγραμμα για την Πλατεία έμπροσθεν του κτιρίου, η οποία παρά τις προσπάθειες να αποδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ναυπλίου, εξακολουθεί να παραμένει αναξιοποίητη και να χρησιμεύει –δυστυχώς- ως «parking»διαφόρων.
Κλείνοντας ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, δήλωσε με αισιοδοξία ότι η επόμενη Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές και θα είναι μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα δρομολογήσει και θα ολοκληρώσει και τους δύο στόχους.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιάννη Γκιόλα:

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT»

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με 17 νέες συλλήψεις η επιχείρηση-σκούπα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν από την 16.11.2023 έως και χθες (29.11.2023), στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην ενημερωτική διημερίδα της ΚΕΔΕ, “στόχος του αυτοδιοικητικού πρέπει να είναι η προσφορά, όχι η επανεκλογή”

“Ως αυτοδιοικητικοί εκπροσωπούμε τον κόσμο μας, τον κόσμο που μας ψήφισε -στηρίζουμε και υπηρετούμε τα συμφέροντά του. Προφανώς ο καθένας μας έχει την ιδεολογία του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τρείς συλλήψεις την Παρασκευή και αναζήτηση μητέρας για παραμέληση εποπτείας

Με τρείς συλλήψεις συνοδεύτηκε η δράση της Αστυνομίας στην Αργολίδα την Παρασκευή Το απόγευμα της Παρασκευής 1/12 συνελήφθη στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »