prooptiki@msn.com

Γεωργόπουλος : Ενοχλούνται σφόδρα αυτοί που έχασαν τα μονοπώλια των αναθέσεων

Άμεση είναι η αντίδραση του Γιάννη Γεωργόπουλου απέναντι στους αυτόκλητους «εισαγγελείς του διαδικτύου» που στην προσπάθεια να πλήξουν την δημοτική αρχή στερούμενοι σοβαρών επιχειρημάτων «διακινούν χρηματικά εντάλματα πληρωμής τριών – τεσσάρων ντόπιων επαγγελματιών, που τυγχάνει να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με τη «Δυνατή Ερμιονίδα» ξεχνώντας να δημοσιεύσουν και αντίστοιχα τιμολόγια συμβούλων της αντιπολίτευσης . Στην σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Δυνατή Ερμιονίδα αναφέρονται τα ακόλουθα :
Τις τελευταίες μέρες οι γνωστοί συκοφάντες του διαδικτύου, επιλεκτικά αναρτούν και διακινούν χρηματικά εντάλματα πληρωμής τριών – τεσσάρων ντόπιων επαγγελματιών, που τυγχάνει να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με τη «Δυνατή Ερμιονίδα».
Προφανώς, ενεργούν πανικόβλητοι από την ανεπανάληπτη λαοθάλασσα που κατέκλυσε το προαύλιο του ΓΕΛ Κρανιδίου, στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας και από την επερχόμενη Μεγάλη Νίκη της παράταξής μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Τα εντάλματα αυτά είναι προηγούμενων ετών, χαμηλών ποσών και αφορούν πληρωμές προμήθειας υλικών ή παροχής υπηρεσιών προς τον Δήμο Ερμιονίδας, οι οποίες απολύτως νόμιμα ανατέθηκαν στους εν λόγω επαγγελματίες την τελευταία τετραετία.
Τέτοιου είδους αναθέσεις προμηθειών και υπηρεσιών έγιναν και θα γίνονται σε όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους επαγγελματίες της Ερμιονίδας, που το επιθυμούν και πληρούν τις απαραίτητες απαιτήσεις που ορίζει ο Νόμος.
Είναι πάγια τακτική της παρούσας Δημοτικής Αρχής οι περισσότεροι ντόπιοι επαγγελματίες να παίρνουν αναθέσεις και να γίνονται προμήθειες από όλους.
Υπάρχουν, λοιπόν, αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα πληρωμής προς ντόπιους επαγγελματίες, οι οποίοι σήμερα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με άλλες δημοτικές παρατάξεις και όχι με την «Δυνατή Ερμιονίδα».
Βέβαια, αυτά ξεχνούν να τα αναρτήσουν στο διαδίκτυο, αυτοί οι άθλιοι λασπολόγοι συκοφάντες.
Και αυτό συμβαίνει, διότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, έσπασε τα μονοπώλια των προηγούμενων διοικήσεων και αναθέτει τις προμήθειες και τις υπηρεσίες του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων, ισόποσα σε όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους επαγγελματίες.
Κάτι το οποίο σίγουρα ενοχλεί εκείνους τους επαγγελματίες, που είχαν την αποκλειστικότητα των αναθέσεων υλικών και υπηρεσιών από τον Δήμο Ερμιονίδας άλλες εποχές και σήμερα έχουν ταχθεί απέναντι από την παρούσα Δημοτική Αρχή, αφού θεωρούν ότι έχουν θιγεί τα συμφέροντά τους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

1994: «Η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας κατά 12 ναυτικά μίλια ισοδυναμεί με αιτία πολέμου», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας

335: Ο Δαλμάτιος ανέρχεται στο βαθμό του καίσαρα από τον θείο του, αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Α’. 634: Οι Άραβες με επικεφαλής τον Χαλίντ ιμπν Ουαλίντ καταλαμβάνουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δημότες σε Καμπόσο στο Άργος: «Δήμαρχε, συνέχισε με έργα!»-Πρόγραμμα περιοδειών

Η περιοδεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και των υποψηφίων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας», συνεχίζεται δυναμικά. Χθες Πέμπτη 21/9, ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό από κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη

Ηχηρό μήνυμα καθολικής κινητοποίησης και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, έστειλαν από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »