prooptiki@msn.com

Αποστομωτική απάντηση της Σοφίας Μπαλή για λογαριασμό του SUPERTV στον Πέτρο Διολίτση

Άμεση ήταν η αντίδραση του SUPERTV απέναντι στα γραφόμενα του Σπύρου Διολίτση που όλως περιέργως αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις της εταιρείας ALCO που έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες για πάρα πολλά χρόνια και θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες . Το SUPER TV μέσω της εκπροσώπου του Σοφίας Μπαλή προχώρησε σε απάντηση που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και εκθέτει πολιτικά τον Πέτρο Διολίτση που στο παρελθόν (2019) με σχετική ανάρτηση εξέφραζε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην εταιρεία ALCO (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  )
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΠΑΛΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SUPER TV
Με αφορμή σημερινή ανάρτηση του υποψηφίου συμβούλου στο Δήμο Αργους Μυκηνών με την Συμφωνία Δημιουργίας Πέτρου Διολίτση αναφορικά με την δημοσκόπηση του SUPER για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον ανω Δήμο δείτε εδώ το SUPER έχει να απαντήσει τα εξής :
1. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SUPERTV όπως αναφέρεται και στην ταυτότητα της έρευνας.
2. Το SUPER έχει μία μεγάλη πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα της Περιφέρεας Πελοποννήσου και έχει πραγματοποιήσει άπειρες δημοσκοπήσεις με διαφορετικές δημοσκοπικές εταιρείες. Να θυμίσουμε στον κύριο Διολίτση ότι το SUPER έχει συνεργαστεί για τον σκοπό αυτό με την MARC, με την MRB, με την ALCO, με την METRON ANALYSIS και με άλλες ιδιαίτερου κύρους δημοσκοπικές εταιρείες.
3. Το SUPER και οι δημοσιογράφοι του δεν σερβίρουν όπως λέτε αλλά παρουσιάζουν δημοσκοπικά ευρήματα με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη περίπτωση του Διευθ, Συμβούλου της εταιρείας ALCO κυρίου Παναγόπουλου. Η αξιοπιστία, η τηλεθέαση, η εμπειρία και η φερεγγυότητα είναι γνωστά στον χρόνο. Με την ίδια εταιρεία κύριε Διολίτση όταν θέσατε υποψηφιότητα και εκλεγήκατε με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου.
4. Αναφορικά με τις ερωτήσεις που σε συνεργασία με τον κύριο Παναγόπουλο θέσαμε στους κατοίκους στο δήμο ‘Αργους Μυκηνών, σας καλούμε στην επόμενη δημοσκόπηση να μας στείλετε εσείς τις προτεινόμενες ερωτήσεις για να είστε ικανοποιημένος.
Δεν υπήρξαμε ποτέ φερέφωνο κανενός και καλό είναι πριν τολμάτε να γράφετε τέτοιες εκφράσεις να σκέφτεστε πρώτα και να σέβεστε στην πορεία μας στον χρόνο και την εμπιστοσύνη των Αργείων σε ότι αφορά την ενημέρωσή τους στο SUPER.
Eπιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Για το SUPERTV Σοφία Μπαλή Το κείμενο της ανάρτησης του Πέτρου Διολίτση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του SUPER TV   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0xiB7vech9NbfrvNM3KsnLxiD3zzjkn3BSim4HAU9jFR6U5osDmmTBaNkczdJTGy6l&id=100088216477793

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πέτρος Τατούλης: «Η Νέα Πελοπόννησος υποδέχεται με χαρά και τιμή τον σπουδαίο γιατρό και άξιο άνθρωπο Παναγιώτη Γιαννόπουλο»

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: «Συστρατεύομαι με την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη για μια πιο Ισχυρή και Ανθρώπινη Πελοπόννησο» Η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη είναι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλολόγων για την απώλεια της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Περιοδεία Εμφιετζόγλου στην Πελοπόννησο -Σήμερα στο Ναύπλιο

Διήμερη περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 και αύριο Πέμπτη ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Σήμερα, το απόγευμα Τετάρτης, θα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανδριανός στη Βουλή για τα νέα καθήκοντα του Στρατηγού Παναγιώτη Πούπουζα (βίντεο)

Εισήγηση Γιάννη Ανδριανού στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του προτεινόμενου Διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »