prooptiki@msn.com

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα του λιμανιού της Ερμιόνης στη Γιορτή Ροδιού

Ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτης εξέδωσε ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη, σύμφωνα με την οποία:

ΘΕΜΑ: «Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων εντός τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ερμιόνης».

Ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτης, έχοντας υπόψη:
Α) Τα άρθρα 295 και 296 Γενικού Κανονισμού Λιμένα Ναυπλίου (ΦΕΚ 331 Β’/12-04-1978).
Β) Τις διατάξεις του Ν. 2609/1999 (ΦΕΚ Α’ 57) ”Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας”, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Γ) Την Αριθ. 103/2023 Απόφαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας (ΑΔΑ: 9ΚΛ0ΟΛΘΛ-6ΤΩ).
Δ) Την ανάγκη λήψης και τήρησης μέτρων τάξης-ασφάλειας για την εύρυθμη διεξαγωγή της “12ης Γιορτής Ροδιού” που θα διεξαχθεί στην Χ.Ζ.Λ. Ερμιόνης.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ

1. Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ερμιόνης και συγκεκριμένα επί της «Παραλιακής οδού Ερμιόνης» από το Κατάστημα ”ΚΑΝΑΘΟΣ” μέχρι ιδιοκτησίας ”ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ-ΤΑΓΚΑΛΟΥ” και από το Κατάστημα “veckios’s pizza με το μέτρο” έως ιδιοκτησίας ”ΤΑΡΟΥΣΗ”.

2. Στους προαναφερθέντες χώρους της παρ. 1 απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Κυριακή 29-10-2023, κατά τις ώρες από 07:00 έως τη 15:00.

3. Για τον χώρο από την ιδιοκτησία ”ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ-ΤΑΓΚΑΛΟΥ” έως το Κατάστημα ”veckios’s pizza με το μέτρο” απαγορεύεται η τοποθέτηση οποιουδήποτε εμποδίου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην εκδήλωση (πάγκοι, ομπρέλες ,γλάστρες, διαφημιστικά, κ.λ.π.) καθώς και στις οδούς που βρίσκονται παραπλεύρως των καταστημάτων ”ΓΑΝΩΣΗ” (ΚΑΘΟΔΟΣ) και ”ΚΡΙΤΙΚΟΣ” (ΑΝΟΔΟΣ) για την καλύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών, επιβατών, οχημάτων, ΑΜΕΑ, και όσων έχουν εργασία προς και από τον Κεντρικό Λιμένα Ερμιόνης για την κάλυψη των κυκλοφοριακών αναγκών.

4. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας υποχρεούται στην έγκαιρη και κατάλληλη οδική σήμανση των υπό περιορισμό χώρων, για την ασφαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία πεζών, καθώς και των οχημάτων.

Οι παραβάτες της παρούσης Αποφάσεως ανεξάρτητα από τις ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του Άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/1973 (Α’ 261), το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του οποίου τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει με το άρθρο μόνο του Π.Δ.381/1995 (Α’ 214), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο μόνο του Π.Δ. 193/2001 (Α’ 156), όπως συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 105/2007 (Α’ 131).

Λοιπή κυκλοφορία εντός της χερσαίας ζώνης λιμένος θα πραγματοποιείται κατόπιν υποδείξεων και συνδρομής Στελεχών Β’ Λ/Τ Ερμιόνης.

Να καταχωρηθεί στο βιβλίο Αποφάσεων Λιμενάρχη, να αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.

Ο Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου -Τα θέματα της συνεδρίασης

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την 7η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην ενημερωτική διημερίδα της ΚΕΔΕ, “στόχος του αυτοδιοικητικού πρέπει να είναι η προσφορά, όχι η επανεκλογή”

“Ως αυτοδιοικητικοί εκπροσωπούμε τον κόσμο μας, τον κόσμο που μας ψήφισε -στηρίζουμε και υπηρετούμε τα συμφέροντά του. Προφανώς ο καθένας μας έχει την ιδεολογία του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τρείς συλλήψεις την Παρασκευή και αναζήτηση μητέρας για παραμέληση εποπτείας

Με τρείς συλλήψεις συνοδεύτηκε η δράση της Αστυνομίας στην Αργολίδα την Παρασκευή Το απόγευμα της Παρασκευής 1/12 συνελήφθη στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Δεσμοί Αίματος”: 180η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στην ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-Δ.ΥΠ.Α

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” διοργανώνει τη 180η τακτική εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2023 από 9:00πμ έως 13:00μμ στην ΕΠΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με 17 νέες συλλήψεις η επιχείρηση-σκούπα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν από την 16.11.2023 έως και χθες (29.11.2023), στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση Επιμελητηρίου Αργολίδας και ΟΕΒΕ Άργους με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών

Το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Μαλτέζο Ιωάννη όπως και πλήθος νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος Φώτιος στο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »