Απάντηση της ΕΣΚΑΚ στην ανακοίνωση του Αργειακού Έσπερου για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Ανακοίνωση
Ξεκινώντας την απάντηση μας , προς το σωματείο της Ένωσης , Αργειακό Έσπερο , θέλουμε να γίνει σαφές και κατανοητό με κάθε δυνατό τρόπο πως η Ένωση μας , είναι παρούσα για να ενώνει και όχι για να διχάζει.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαβάσαμε στην ανακοίνωση σας «Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υποχρεωθήκαμε να αγωνιστούμε Σάββατο μεσημέρι στις 15:00, με όσα προβλήματα συνεπάγεται αυτό και οι αθλητές μας έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό αυτό πρόγραμμα.»

Απαντάμε : Πέντε (5) αγώνες σας έγιναν στις 15:00, Εννέα στις 17:00, ένας στις 19:00 και ένας στις 14:00.

Διαβάσαμε επίσης : «Λόγω της σημασίας των αγώνων μπαράζ, ζητήσαμε να μετατεθεί η πρώτη αγωνιστική σε μια πιο ευνοϊκή ώρα και ημέρα, λόγω πολλών υποχρεώσεων των αθλητών μας. Φυσικά το αίτημα δεν έγινε δεκτό, και το πρόγραμμα βγήκε όπως είναι τώρα.»

Απαντάμε :Έγινε πρόταση από την επιτροπή πρωταθλήματος ο αγώνας να διεξαχθεί καθημερινή την οποία απορρίψατε και ορίστηκε το Σάββατο 9/3/2024 και ώρα 15:00
Το επόμενο Σ/Κ 15-16/3/2024 η ομάδας της Δόξας συμμετέχει στον Τελικό των Εφήβων και ως εκ τούτου ο αγώνας δεν μπορούσε να γίνει.
Το επόμενο Σ/Κ 23-24/3/2024 στο Κλειστό του Ναυπλίου δεν υπήρχε καθόλου διαθέσιμη ώρα για την τέλεση του αγώνα.
Και τέλος 30/3/2024 που θα μπορούσε να γίνει η πρώτη αγωνιστική , είχε αντίρρηση η ομάδα της Δόξας και ήταν ήδη πάρα πολύ αργά για την έναρξη των αγώνων μπαράζ.

Με έκπληξη , τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διαβάσαμε στην ανακοίνωση σας την φράση «θα κερδίζατε αν παίζετε;» .
Πιθανόν μια ερήμην του λόγου δήλωση , η οποία παρερμηνεύτηκε , σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί γραμμή θέσης της ένωσης μας.
Σαν διοικητικό συμβούλιο , θα διαφυλάξουμε στο ακέραιο την ενότητα και αυτό θέλουμε να γίνει σαφές και αντιληπτό σε κάθε σωματείο !

Η Ένωση μας δεν διχάζει , αλλά ενώνει !
Η Ένωση μας ανήκει σε όλα τα σωματεία !

Ο Αργειακός Έσπερος , αποτελεί ένα σωματείο το οποίο σεβόμαστε απεριόριστα, όπως άλλωστε και όλα τα σωματεία !

Είμαστε εδώ για να ενώνουμε και όχι για να διχάζουμε.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αναστάσιος Γανώσης: «Το Porto Heli έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο brand»

Εθνικής σημασίας τουριστικό brand» αποτελεί πλέον το Πόρτο Χέλι, με την αναπτυξιακή του δυναμική να ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της Ερμιονίδας και να επανακαθορίζει τον τουριστικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βασίλης Σιδέρης: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους πολιτιστικούς φορείς της Αργολίδας»

Την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, με αφορμή την παρουσία του στη μουσική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 39χρονου Ουκρανού ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ

Ταυτοποιήθηκε επίσημα μέσω εξέτασης βιολογικού υλικού (DNA) η σορός του 39χρονου Ουκρανού πρώην ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ (Vyacheslav Sharpar), η οποία είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ν. 5253/2025, συστήθηκε και συγκροτήθηκε Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα, η οποία θα απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »