prooptiki@msn.com

Ανακοίνωση-καταγγελία του Παναργειακού για τον αγώνα με τον Α.Ο.Πυλίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναργειακού για την αντιμετώπιση και τη “φιλοξενία” από την ομάδα του Πυλίου στον αγώνα που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Κω.
Η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα της ομάδας Θανάση Τσιόδρα είναι η ακόλουθη:
Ο σύλλογός μας στο πλαίσιο της αντικειμενικής ενημέρωσης των φιλάθλων και της αποτύπωσης των πραγματικών περιστατικών που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Α.Ο.Πυλίου την Κυριακή 12/2/2023. Μπορεί να πέρασαν κάποια 24ωρα αλλά εμείς σαν ομάδα κάναμε την αυτοκριτικής μας, όμως η εικόνα της συμπεριφοράς κάποιων ”παραγόντων” της γηπεδούχου ομάδας δεν αλλάζει, ως εκ τούτου το σωματείο μας ανακοινώνει τα εξής:
Η φιλοξενία της ομάδας μας από τη γηπεδούχο ομάδα και η συμπεριφορά “παραγόντων” και ποδοσφαιριστών της υπήρξε αντίθετη προς το φίλαθλο πνεύμα, απολύτως επιθετική προς την ομάδα μας, καθιστάμενη εντελώς καταδικαστέα και γυρίζοντας το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.
Πιο συγκεκριμένα:
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0, παράγοντες και ποδοσφαιριστές των αντιπάλων μας απρόκλητα και πέραν κάθε έννοιας αθλητικής δεοντολογίας, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τον προπονητή και μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς και ποδοσφαιριστές μας. Αποκορύφωμα αυτής της καθόλα αντιαθλητικής συμπεριφοράς υπήρξε περιστατικό όπου παράγοντας των αντιπάλων λάκτισε μέλος του τεχνικού επιτελείου το οποίο κατευθυνόταν στα αποδυτήρια. Επίσης φίλαθλοι των αντιπάλων μάς πέταξαν μπουκάλια νερού, κλειδιά, κέρματα σε ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας.
Σε συνέπεια των παραπάνω η διαιτητική τριάδα επηρεάστηκε-φοβήθηκε και επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι στην ομάδα του Α.Ο.Πυλίου, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της ομάδας μας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το οξύμωρο του παιχνιδιού είναι ενώ η ομάδα μας δεχόταν το σκληρό αντιαθλητικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, ήταν αυτή που τιμωρήθηκε δεχόμενη 6 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες.
Θέλουμε να σημειώσουμε δε ότι για όλα τα ανωτέρω υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο είναι στη διάθεση οποιασδήποτε αρμοδίας αρχής και καλό θα ήταν εξ αυτού του λόγου να μην υπάρξουν διαψεύσεις των ανωτέρω από την αντίπαλη ομάδα.
Σαν σωματείο καταδικάζουμε απερίφραστα τις ανωτέρω περιγραφόμενες πράξεις, οι οποίες αντίκεινται σε κάθε έννοια του αθλητικού ιδεώδους και στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και αναμένουμε να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές, προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να προληφθούν αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.
https://fb.watch/iIXVaINS3L/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΣΑΜΙΝΘΟΣ Φιχτίων: Μουσικοχορευτική εκδήλωση εορτασμού της 25ης Μαρτίου!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Φιχτίων ΣΑΜΙΝΘΟΣ σας προσκαλεί στην μουσικοχορευτική εκδήλωση εορτασμού του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας του χωριού μας και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παναγιώτης Ψυχογυιός : «Αναγκαιότητα η αύξηση των διαθέσιμων κατοικιών και η μείωση των ενοικίων στην Αργολίδα»

Ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την Αργολίδα και το ακούμε καθημερινά είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα κατοικιών . Από τη μια, το “πάγωμα” της οικοδομικής δραστηριότητας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.“Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”: Χαιρετισμοί στην Ι. Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καλάμι Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα πραγματοποιήσει προσκύνημα για παρακολούθηση του Ακάθιστου Ύμνου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στην Ιερά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »