prooptiki@msn.com

Ανακοίνωση Γιάννη Μπούνου, υποψ. Βουλευτή Αργολίδας με τη ΝΔ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν τις πλέον κρίσιμες μετά το 2009. Η χώρα μας μετά την περιπέτεια και τις οδυνηρές συνέπειες που βίωσε από την «πρώτη φορά Αριστερά» βρήκε ξανά στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας τον δρόμο προς την σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια. Είναι χρέος όλων μας και ιδιαιτέρως της νέας γενιάς να αποτελέσουμε τους θεματοφύλακες αυτών των κεκτημένων. Για τον σκοπό αυτό, αποδέχτηκα με αίσθημα ύψιστης τιμής και ευθύνης, την πρόταση του Πρωθυπουργού να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας.

Η επιλογή νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια δεν αποτελεί πανάκεια, όμως με προσωπικά εφόδια την επιστημονική μου κατάρτιση, την επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου πορεία στον Δήμο Ναυπλιέων για δύο τετραετίες και κυρίως την επιθυμία μου για την ανάδειξη του τόπου που αγαπώ και ζω, αποτελούν εχέγγυα και εργαλεία ώστε να επιτύχουμε για την Αργολίδα όσα μας αξίζουν και δικαιούμαστε.

Είμαι γέννημα θρέμμα του νομού Αργολίδας, γι’ αυτό και πολλοί με γνωρίζετε ήδη από μικρό παιδί, αφού ζω μόνιμα στο Ναύπλιο, όπου και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης τα τελευταία δώδεκα έτη, δίνοντας καθημερινά εξετάσεις συνέπειας και σεβασμού, πάντα με γνώμονα το ομαδικό πνεύμα και την συνεργασία. Το 2010 και το 2019 οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων με τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο. Ανταπέδωσα την τιμή αυτή αφήνοντας σαν παρακαταθήκη πλειάδα σημαντικών έργων, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου για τα επόμενα έτη, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους.

Εκπροσωπώ την νέα γενιά, την γενιά που οφείλει και πρέπει να βρίσκεται στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής, με διεκδικήσεις και με την ασφάλεια μιας σταθερής διακυβέρνησης, που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί, ώστε να μπορέσουμε την επόμενη τετραετία να εξελίξουμε αυτά που παραλάβαμε, αλλά και να χτίσουμε όσα ακόμα χρειαζόμαστε τόσο για εμάς, όσο και για τις γενιές που θα έλθουν!

Είναι η ώρα της γενιάς μας, να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο ως παραγωγός πολιτικών ιδεών με ενεργό συμμετοχή και παραγωγή έργου. Χωρίς υποσχέσεις και τυμπανοκρουσίες, αλλά με προτάσεις εφικτές.

Σας καλώ λοιπόν στην εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου να μου δώσετε την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους Αργολιδείς στον ιερό ναό της Δημοκρατίας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είμαι έτοιμος με πίστη, όραμα και θέληση για δουλειά, να ανταποκριθώ στην επιλογή σας στο πρόσωπό μου και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, υπηρετώντας τόσο τις αρχές τις φιλελεύθερης παράταξής μας, όσο και τις προσδοκίες τις δικιές σας.

Για μια Ελλάδα όχι επαίτη της ιστορία της, αλλά άξιο συνεχιστή της.

ΣΤΑΘΕΡΑ με τη Νέα Δημοκρατία
ΤΟΛΜΗΡΑ με τη νέα γενιά
ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αργολίδα που αξίζουμε

Σας ευχαριστώ,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επαναδημοπρατείται η λιμνοθάλασσα Θερμησίας, σύντομα και η διακήρυξη για το Βιβάρι

Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γιώργος Γαβρήλος: «Να αρθεί η αδικία για τους καλλιεργητές επιτραπέζιων σταφυλιών Μαλαντρενίου και Γυμνού»

Για τους καλλιεργητές επιτραπέζιων σταφυλιών που δεν αποζημιώθηκαν κάνει λόγο ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αποστομωτική δήλωση Χρόνη πρός Γιάννη Σαρρή: ” Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο. Το να την ακολουθείς είναι δύσκολο”

Αποστομωτική είναι η απάντηση του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη απέναντι στους ισχυρισμούς του κατά δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Σαρρή που αποπειράθηκε να κερδίσει προεκλογικές εντυπώσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »