prooptiki@msn.com

Ανέγερση Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.

Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου και με ιδιαίτερη χαρά, βρισκόμαστε στη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την ανέγερση ενός μικρού Ιερού Ναού, αφιερωμένου στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,κατόπιν των σχετικών αδειών που απαιτούνται.
Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία ο νεοαναγειρόμενος ναός προς τιμή του σύγχρονου Αγίου, αφού είναι και ο μοναδικός ναός στην περιοχή μας.
Πολλοί είναι οι πιστοί του τιμούν και ευλαβούνται το νέο Άγιο της εκκλησίας μας και με την ανοικοδόμηση του νέου ναού θα αποτελεί για όλους μας ένα πνευματικό στολίδι στην ψυχή και την καρδιά των διψασμένων μελών της εκκλησίας μας.
Επιλέξαμε να αφιερώσουμε τον εν λόγω ναό σε έναν νεοφανή Άγιο ο οποίος είναι αγαπητός από όλους, έναν Άγιο άνθρωπο ο οποίος είναι δώρο Θεού στην εποχή μας και παρηγορία στις δύσκολες μέρες που περνούμε αλλά και ένας «φάρος» ,ένας φωτοδότης και οδηγός στην ζωή μας, για να αντιμετωπίζουμε με πίστη προς τον Θεό και δύναμη , κάθε δυσκολία στη ζωή μας .
Ευχαριστούμε θερμά και με ευγνωμοσύνη συνανθρώπους μας – επιχειρηματίες ,που με αγάπη προς την Εκκλησία, συμβάλλουν από τη μεριά τους στην αποπεράτωση των εργασιών αυτού του Ιερού Ναού.
Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Κοντοσταθάκο, αρχιτέκτονα, για την σύνταξη της μελέτης που αφορά την ανέγερση του Ιερού Ναού, τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, Τοπογράφο Μηχανικό, για την σύνταξη του τοπογραφικού διαγράμματος, τον κ. Αντώνη Κρατημένο,Πολιτικό Μηχανικό, για την εκπόνηση της στατικής μελέτης,τον κ. Ιωάννη Πούλο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, για την εκπόνηση των μελετών (ηλεκτρολογικά και πυροπροστασία), για την μεγάλη τους προθυμία να αναλάβουν όλοι τους δωρεάν τις ανωτέρες μελέτες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Ευχαριστούμε, επίσης τον κ. Βασίλη Μπρέγιαννο, επιχειρηματία,για τα δωρεάν εσκαφικά, τον κ. Παναγιώτη Ζαχαράκη, επιχειρηματία, για το δωρεάν τσιμέντο που προσφέρει για την ανέγερση, τον κ. Γεώργιο Σταμάτη, Πολιτικό Μηχανικό και την εταιρεία του,για τα δωρεάν σίδερα που προσφέρει για την θεμελίωση και κατασκευή του ναού,τον κ. Ανδρέα Κάπλατζη, εργολάβο,που προσφέρει ως δωρεά την εργασία για την κατασκευή του ναού,τους κ.κ. Γώργιο Γαλάνη, Κωνσταντίνου και Γεώργιο Γαλάνη για την δωρεάν παραχώρηση της πέτρας και των μαρμάρων που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του ναού,τον κ. Μιχάλη Μπαρμπαρή, για τα δωρεάν μάρμαρα για την κατασκευή μαρμάρινου σκαλιστού τέμπλου, την εταιρεία Ι.Χουντάλας ΑΒΕΕ, για τα δωρεάν οικοδομικά υλικά και τον κ. Κώστα Καρμανιόλα,επιχειρηματία, για τα δωρεάν οικοδομικά υλικά,που παραχωρούν για την κατασκευή, τον κ. Ιωάννη Ματζούνη, Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, για την προσωπική του δωρεά των αλουμίνιων κουφώματων του Ιερού Ναού ,τον κ. Σταύρο Γαβρήλο, Δημοτικό Σύμβουλο, για την δωρεάν εργασία τοποθέτησης των μαρμάρων,τον κ. Γεώργιο Καχριμάνη,Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ ,για την προσωπική του δωρεά των εργατικών της κατασκευής της στέγης,τον κ. Νικόλαο Χατζινικολάου, επιχειρηματία,για τα δωρεάν υλικά της κατασκευής της στέγης,τον κ. Τάσο Γανώση,Αντιπεριφερειάρχη,για την δωρεά του στην ανέγερση του Ιερού Ναού.
Ευχαριστούμε και τους υπόλοιπους δωρητές που θα ανακοινώσουμε κατά την πορεία της ανέγερσης του Ιερού Ναού.
Ευχόμαστε υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους, επιτυχίες σε κάθε επιχειρηματική τους προσπάθεια και κάθε καλό από τον Θεό.
Εκφράζω επίσης ευγνώμονες εκ των προτέρων ευχαριστίες προς όλους εκείνους που αισθάνονται την ανάγκη και θέλουν να προσφέρουν την αγάπη τους στην ανοικοδόμηση αυτού του Ιερού Ναού.
π. Ελευθέριος Μίχος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πέτρος Τατούλης από Μεσσηνία: «20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα για δράσεις εξωστρέφειας για αγρότες και κτηνοτρόφους και μείωση του ενεργειακού κόστους για 13.538 νοικοκυριά».

Στην Μεσσηνία βρέθηκε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες του Μεσσήνιους,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»: Ο Δημήτρης Κωστούρος εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο την Παρασκευή (22/9)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξεκίνησαν οι περιοδείες του ψηφοδελτίου Αργολίδας της παράταξης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Αφετηρία ζωής, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ.

Ξεκίνησαν οι περιοδείες του ψηφοδελτίου Αργολίδας της παράταξης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – Αφετηρία ζωής, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ. Χθες, 20/09/2023 κλιμάκιο υποψηφίων μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η κυβέρνηση καταργεί θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και νομοθετεί την ανασφάλεια και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων»

Ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς ως ειδικός αγορητής, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρουσία Μάκη Βορίδη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στη Σπάρτη

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη και πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »