prooptiki@msn.com

«Αλλαγή Πορείας»: «Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε κύριε Μαλτέζο, εκτός από εσάς που ζείτε στον πύργο σας!»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η παράταξη «Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος» στην ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μαλτέζου, αναφορικά με τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων που εκτελούνται στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Όπως αναφέρει η παράταξη «Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος»:

«Ευτυχώς που οι κάτοικοι του Κουτσοποδίου γνωρίζουν τι γίνεται στο χωριό και δεν παρασύρονται από τους λαϊκιστές. Συγκεκριμένα ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Μαλτέζος, μέσα στον πανικό του για την επερχόμενη ήττα του, σε ένα μεγάλο πλέγμα δρόμων πολλών χιλιομέτρων που ασφαλτοστρώθηκε στο Κουτσοπόδι, βρήκε να πει πως ήταν και κτήματα δυο αντιδημάρχων (Sic) των οποίων το Κουτσοπόδι είναι τόπος καταγωγής και διαθέτουν κτήματα διάσπαρτα σε αυτό!
Εμείς δεν πέφτουμε στο επίπεδο αυτό να αναφέρουμε ότι στον ίδιο δρόμο έχουν κτήματα οι υποψήφιοι του κ. Μαλτέζου , κ. Νέζος Δημήτρης και κ. Παιδάκης Χρήστος υποψήφιος και Α΄ξάδερφος του κ. Μαλτέζου ή σε άλλον από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους η Υποψήφια του κ. Μαλτέζου Ζουλούμη Μαρία. Όπως επίσης υπάρχουν ιδιοκτησίες και άλλων υποψηφίων από άλλες παρατάξεις. Οι δρόμοι αυτοί εξυπηρετούν εκατοντάδες κατοίκους οι οποίοι είτε κατοικούν είτε διαθέτουν κτήματα γύρω από αυτούς τους δρόμους. Δυστυχώς με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει την νοοτροπία του, «εμείς και οι άλλοι».
Ας αφήσει ο κ. Μαλτέζος λοιπόν τα πυροτεχνήματα διότι με αυτή την τακτική καταρρέει καθημερινά και τα ποσοστά του τείνουν σε μονοψήφια νούμερα…»

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Άργους-Μυκηνών «Πρωτοβουλία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μαλτέζο που προκάλεσε την απάντηση έχει ως εξής:

«Είναι γνωστό ότι η παράταξη του «ηγέτη» προεκλογικά προσπαθεί με ‘’μπαλώματα να κλείσει τρύπες’’ μόνο που εδώ δεν μιλάμε για μπάλωμα αλλά για ρουσφέτι και μάλιστα σε εν ενεργεία αντιδημάρχους.
Πιο συγκεκριμένα:
Ο υποψήφιος με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Δημήτρης Μπιτζής, δημοσιοποίησε τις προηγούμενες ημέρες την συντήρηση- ασφαλτόστρωση ενός αγροτικού δρόμου στο Κουτσοπόδι, που τον “έφτασαν” μέχρι τα κτήματα των δυο αντιδημάρχων των καταγόμενων από το Κουτσοπόδι.
Ο αγροτικός αυτός δρόμος ασφαλτοστρώθηκε μέχρι τα φωτοβολταϊκά του ενός και το χωράφι του άλλου. Την ίδια ώρα πλήθος δρόμων στο Κουτσοπόδι είναι ασυντήρητοι, γεμάτοι γούβες όπου σπάνε τα αυτοκίνητα τους καθημερινά οι κάτοικοι του χωριού, προσπαθώντας να πάνε στις δουλειές τους. Σιγή ιχθύος τηρούν έκτοτε Ρέσκος, Σαρρής και πρόεδρος κοινότητας, πιστεύοντας μάλλον ότι έτσι το θέμα θα ξεχαστεί. Άλλωστε σε όλη τη θητεία τους είναι ελάχιστε έως μηδαμινές οι δηλώσεις τους, ίσως θέλοντας να αφήσουν τα έργα τους να μιλούν για αυτούς..
Αυτή λοιπόν είναι η αίσθηση περί προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που έχουν τα δυο αυτά πρωτοκλασάτα στελέχη του απερχόμενου στο Κουτσοπόδι, και συνεχίζουν να αναζητούν την ψήφο των συγχωριανών τους;
Αυτό είναι το “όραμα” της ‘’Αλλαγής Πορείας” το βόλεμα των ημετέρων;
Ούτε τα προσχήματα πλέον μετά από 13 χρόνια εξουσίας δεν τηρούν;
Τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη των ψηφοφόρων τους;
Τώρα που από το νέο έτος, ο χρόνος για τους ίδιους θα είναι άπλετος, είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούν αυτή την εύνοια του απερχόμενου Δημάρχου προς το πρόσωπο τους».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Δημητρίου Κώνστα, συνταξιούχου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT»

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η φιλοσοφία της κυβέρνησης στον τομέα της πολιτικής προστασίας είναι εστιασμένη στην καταστολή και όχι στην πρόληψη»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς κατά την συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των άρθρων του σχεδίου νόμου για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Γαβρήλος: «Κραυγή αγωνίας από τους ελαιοπαραγωγούς. Η ακαρπία και η ολιγωρία της Κυβέρνησης, απειλούν την επιβίωσή τους»

Για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί εξαιτίας της ακαρπίας, κατέθεσαν Ερώτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ο Γιώργος Γαβρήλος. Όπως σημειώνεται, η

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »