prooptiki@msn.com

Αλέξανδρος Λυκομήτρος: «Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις με μέτρα που υιοθέτησαν και άλλοι δήμοι πανελλαδικά»

Τη δύσκολη περίοδο των lockdown, που επιβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην Ελλάδα, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων, Αλέξανδρος Λυκομήτρος και ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, σε αγαστή συνεργασία με τους κλάδους των επαγγελματιών, κατόρθωσαν να κρατήσουν όρθια την επιχειρηματικότητα στην τουριστική πόλη του Ναυπλίου. Τα μέτρα που πάρθηκαν θεωρήθηκαν πρωτοποριακά για την αποτελεσματικότητά τους και υιοθετήθηκαν και από άλλους δήμους σε όλη τη χώρα.

Σε μια ιστορική αναδρομή της, επί δεκαεπτά χρόνων, προσφοράς του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος, αναφέρει:

«Είμαι δεκαεπτά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας σε κομβικές θέσεις πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια. Την προηγούμενη τετραετία ήμουν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ , περίοδο που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώθηκαν πολύ μεγάλα και απαιτητικά έργα.

Στην τρέχουσα θητεία ο Δήμαρχος με τίμησε αναθέτοντάς μου τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου των Τμημάτων Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων καθώς και του Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων.

Την περίοδο αυτή κλήθηκα να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν στον κλάδο της εστίασης και στις λαϊκές αγορές , λόγω της αναστολής των εργασιών εξαιτίας του COVID 19. Με συνεχείς αυτοψίες και συνομιλίες με τους εκπροσώπους των κλάδων κατορθώσαμε, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της εστίασης και τους πωλητές των λαϊκών αγορών , τηρώντας ταυτόχρονα και τα μέτρα προστασίας για το καταναλωτικό κοινό. Η αποτελεσματικότητα των μέτρων αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι τα ίδια μέτρα υιοθετήθηκαν και από άλλους δήμους σε όλη την επικράτεια.

Και σε αυτές τις εκλογές ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα την επόμενη πενταετία , από όποια θέση κι αν βρίσκομαι, να συμβάλλω κι εγώ στην ολοκλήρωση των έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην τρέχουσα περίοδο , όσο και των νέων έργων που θα εμπεριέχονται στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου .

Με τη στήριξή σας , η παράταξη μας « Ναύπλιο . Επόμενη μέρα» θα υλοποιήσει το όραμα της για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου δήμου , αντάξιου της ιστορίας του.

Με εκτίμηση
Λυκομήτρος Αλέξανδρος
Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»
του Δημήτρη Κωστούρου»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιατί η Αγία Βαρβάρα τιμάται ιδιαίτερα στο Ναύπλιο-Το Θαύμα και η εικόνα του ζωγράφου Α. Μπαρού-Του Γιάννη Μακρή

Όλως ιδιαίτερα τιμάται η μνήμη της μεγαλομάρτυρας Αγίας Βαρβάρας στον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην πόλη του Ναυπλίου, εκεί που το 1831 δολοφονήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΥΠΑ. Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και κινηματογράφου 2023-2024

Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος «Πρόγραμμα Πολιτισμού και Θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) περιόδου 2023-2024.» ορίζονται: i) Εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »