prooptiki@msn.com

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου : Η μικροπολιτική δεν συνάδει με την τουριστική πρόοδο του τόπου

Τα αποτελέσματα από το διεθνές συνέδριο TBEX Europe 2023 που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου που τονίζει ότι: « Η μικροπολιτική δεν συνάδει με την τουριστική πρόοδο του τόπου ». Στη σχετική ανακοίνωση η Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου αναφέρει τα ακόλουθα :
Ύστερα από το διεθνές συνέδριο TBEX Europe 2023 που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ολοκληρώθηκε και το ταξίδι εξοικείωσης των δέκα travelbloggers και travelinfluencers, στον προορισμό Ερμιονίδα.
Οι εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από άριστες, με τους φιλοξενούμενους μας να απολαμβάνουν κάθε λεπτό διαμονής τους στον τόπο μας, σε ένα μοναδικό τριήμερο οργανωμένο με την κάθε λεπτομέρεια. Αυτό αποτυπώθηκε εξάλλου και στις καθημερινές αναρτήσεις τους.
Η συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στο συγκεκριμένο Διεθνές Συνέδριο καθώς και το ποσό συμμετοχής μας, είχε συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το 2023, είχε εγκριθεί ομόφωνα από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, είχε εγκριθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ερμιονίδας και από τον ΕΟΤ.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 350 άτομα, κυρίως travelbloggers και onlinecontentcreators, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν διοργανωθεί περισσότερα από 20 συνέδρια TBEX σε ολόκληρο τον κόσμο με χιλιάδες συμμετέχοντες. Ο Δήμος μας είχε πολλαπλά οφέλη από τη διεξαγωγή του συνεδρίου καθώς:
• Προβληθήκαμε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με φυσικά μέσα όπως banners, φυλλάδια κ.ά.. στο venue ενός συνεδρίου του οποίου τους συμμετέχοντες ακολουθούν εκατομμύρια κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.
• Προβληθήκαμε και θα συνεχίσουμε να προβαλλόμαστε από τα ψηφιακά μέσα του συνεδρίου TBEX Europe 2023 και της TBEX συνολικά, με αναρτήσεις σε socialmedia, blogposts και newsletters, ψηφιακά μέσα, με ακόλουθους, οι οποίοι έχουν εκατομμύρια κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.
• Συμμετείχαμε με τον ΕΟΤ και άλλους προορισμούς – ΟΤΑ, όπως οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Αττικής και Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης, αλλά και οι Δήμοι Καλαμάτας, Σπάρτης και Μονεμβασίας, και άλλους προορισμούς του εξωτερικού, όπως η Χώρα των Βάσκων και η Κατάνια, σε εργασίες δικτύωσης και B2B συναντήσεις με σύνεδρους από όλο τον κόσμο, αφενός ενημερώνοντάς τους για την Ερμιονίδα και το τουριστικό της προϊόν, αφετέρου διαμορφώνοντας το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες προβολής.
• Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας τριήμερο ταξίδι εξοικείωσης με τη συμμετοχή δέκα συνέδρων (travelbloggers, contentcreators, travelinfluencers), οι οποίοι έχουν περισσότερους από 1.500.000 ακόλουθους στα ψηφιακά τους κανάλια από διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Και το σημαντικότερο απ’ όλα!
Για άλλη μια φορά συνεργαστήκαμε με τους μικρούς και μεγάλους εταίρους του τουριστικού προορισμού της Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Ερμιονίδας, εφαρμόζοντας ξανά στην πράξη την φιλοσοφία μας για ομαδική δουλειά και παραγωγή ισχύος εν τη ενώσει, προς όφελος ΟΛΩΝ!!!
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στο κομμάτι του Τουρισμού στην Ερμιονίδα με αμείωτους ρυθμούς και αυτό που θα παρουσιάζουμε θα είναι πάντα το έργο που γίνεται και τα αποτελέσματα αυτού, χωρίς να μπαίνουμε σε μικροπολιτικές.
Η μικροπολιτική δεν συνάδει με την τουριστική πρόοδο του τόπου.
Η Ερμιονίδα ψηλά, εκεί ακριβώς που της αξίζει!

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Ανδριανός: «Η επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στο Ναύπλιο είχε ως στόχο τη δημοκρατία»

Για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πρόνοια Ναυπλίου, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Θα συντηρηθεί και θα μεταφερθεί σε άλλο σημείο η παλιά γέφυρα του Ερασίνου στη Ν. Κίο

Να διατηρήσει ζωντανή την συλλογική μνήμη στη Νέα Κίο επιδιώκει ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος και γι’ αυτό προτίθεται να συντηρήσει και να μεταφέρει σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υποψήφιος με το συνδυασμό Καμπόσου στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, ο Ανδρέας Σαρρής

Με το συνδυασμό του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, «Δημήτρης Καμπόσος-Αλλαγή Πορείας», θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Ανδρέας Σαρρής, εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε.Ε.Π Αργολίδας (ΝΟΔΕ), στις επερχόμενες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Ηλίας Πέζος, Πρόεδρος της Κοινότητας Αλέας, υποψήφιος με το Δημήτρη Καμπόσο

Με την παράταξη του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, «Δημήτρης Καμπόσος-Αλλαγή Πορείας», θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλέας, Ηλίας Πέζος. Η σχετική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »