Έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα και στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία 18 κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε περιοχές της Αττικής, της Κορινθίας και της Αργολίδας.
Για αυτές τις υποθέσεις κατηγορούνται ένας 38χρονος, μία 27χρονη και ένας 20χρονος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν διαπράξει, από τις 24 Απριλίου έως και τις 16 Μαΐου, σε περιοχές της Αττικής, της Κορινθίας και της Αργολίδας, 18 κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα, ενώ είχαν επιχειρήσει να αφαιρέσουν καταλύτες από δύο ακόμη οχήματα.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από τρία αυτοκίνητα, τις οποίες χρησιμοποιούσαν σε δικό τους όχημα, ώστε να μη γίνονται εύκολα αντιληπτοί.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών κατηγορουμένων υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, καθώς και για την ταυτοποίηση άγνωστου συνεργού τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Με την πλάτη στον τοίχο για το χαράτσι των Ανταποδοτικών Τελών η δημοτική αρχή-Απόλυτη δικαίωση Κωστούρου

Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον η δημοτική αρχή Ορφανού μετά την αποκάλυψη για επιχορήγηση με 400 χιλιάδες ευρώ του Δήμου Ναυπλιέων, από το Υπουργείο Εσωτερικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Επιτροπή Διαφάνειας χωρίς διαφάνεια: Η «Νέα Εποχή» και η πολιτική του “καμία συνενοχή!

Η πρόσφατη παραίτηση της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» από την Επιτροπή Διαφάνειας του Δήμου Ναυπλιέων άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην τοπική πολιτική σκηνή. Με λόγο αιχμηρό και κατηγορηματικό, η παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Πέμπτη 19 Ιουνίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 19 Ιουνίου προβλέπεται υψηλός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συλλυπητήριο ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου για την απώλεια της Σεβαστής Αργυρίου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνήλθε έκτακτα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της ΣΕΒΑΣΤΗΣΑΡΓΥΡΙΟΥ, μητέρας του Ειδικού Γραμματέα του Δ.Σ. Γεωργίου Αργυρίου, ιδιοκτήτη – εκδότη της εφημερίδας «ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »